ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cele mai multe incidente la EUROPARLAMENTARE 2014, în Capitală

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a declarat că, din cele 59 de sesizări, 14 nu s-au confirmat, scrie mediafax.ro.

Cele mai multe sesizări privind posibile contravenţii sau infracţiuni la alegerile europarlamentare au fost înregistrate în Bucureşti – opt, în judeţele Dâmboviţa, Dolj şi Mehedinţi – câte şapte, precum şi în Giurgiu, unde au fost patru sesizări. Acestea vor fi verificate punctual şi vor fi luate măsurile legale corespunzătoare, potrivit purtătorului de cuvânt al MAI.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Dajbog a mai spus că, de la deschiderea urnelor, au fost date 52 de amenzi, dintre care 48 pentru încălcarea legislaţiei electorale.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Purtătorul de cuvânt al MAI a mai precizat că sunt cercetate şase situaţii privind posibile infracţiuni, una dintre acestea fiind sesizată în Bucureşti. La numărul 112 a fost sesizat faptul că, la Secţia 185 din Bucureşti, un alegător a introdus în urnă două buletine de vot. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pe numele acestuia, pentru fraudă la vot, faptă pedepsită cu închisoare de la şase luni la trei ani.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button