ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cât spune Mircea Diaconu că l-a costat campania electorală

Deşi a avut o campanie neobişnuită în politica românească, Mircea Diaconu spune că a reuşit în câteva luni să atragă de partea sa nu susţinători, ci noi prieteni.

Mai mult, Diaconu a vorbit şi despre costurile campaniei sale. „Am cheltuit 5.000 de lei, pe care i-am pus intr-un cont separat, 1.300 de lei au fost tipariturile, ceea ce inseamna 2.000 de afise si 20.000 de carti postale. Restul, motorina, care a fost 2500 de lei si restul cazare. Puţin peste o mie de euro”, a spus Diaconu, citat de romaniatv.net. 

Pentru că zile la rândul s-a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu „sistemul”, marele actor a explicat şi în ce a constat de fapt lupta sa.

„A fost într-adevăr vorba de o emoţie publică, dar nu era în legatură cu relaţia Diaconu-liberali, ci în legatură cu instituţiile care m-au terfelit de multă vreme. Este vorba de sistemul domnului, cetăţeanului Basescu, care a construit un sistem funcţional în continuare cu oameni importanţi în puncte cheie, care pot modifica soarta oamenilor, a Guvernelor. Deci, nu e vorba de sistemul politic”, a spus Diaconu.

Potrivit ultimelor REZULTATE LA ALEGERILE PARLAMENTARE 2014, anunţate de BEC, Mircea Diaconu a obţinut 379.528 VOTURI întrunind astfel 6,81% din sufragii. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button