ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Borcea votează în penitenciar, Gigi Becali are intedicție

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. În schimb, Victor Becali şi Cristian Borcea, transferaţi la începutul săptămânii de la Penitenciarul Slobozia la cel din judeţul Constanţa, vor putea vota la europarlamentare. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a informat, vineri, că pentru 25 mai, când la penitenciar şi la secţia exterioară a acestuia de la Valu lui Traian se vor desfăşura alegerile pentru Parlamentul European, 987 dintr-un total de 1.295 de persoane private de libertate cu drept de vot şi-au exprimat intenţia de a merge la urne. Procesul electoral se va desfăşura în locuri special amenajate din incinta locurilor de detenţie, unde reprezentanţii comisiilor electorale locale vor instala urne mobile.

La sfârşitul lunii octombrie 2013, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis. Gigi Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani şi 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani şi 4 luni. La începutul lunii martie, Cristian Borcea şi fraţii Victor şi Ioan Becali au fost condamnaţi la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal şi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unitate unde regimul de detenţie este semideschis şi deschis.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Cei trei îşi făcuseră în actele de identitate mutaţii pe Constanţa. După o perioadă de carantină, o comisie a penitenciarului din judeţul Constanţa hotărâse ca aceştia să efectueze pedepsele în regim închis de detenţie şi, conform hotărârii conducerii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, aceştia au fost transferaţi la Penitenciarul Slobozia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button