ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Aurelian Pavelescu deschide lista PNŢCD la alegerile europarlamentare

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anuțat că partidul pe care îl conduce a strâns, până în acest moment, un număr de 251.297 de semnături, menționând că scopul este acela ca formațiunea să obțină, în alegeri, cel puțin 5% dintre voturi pentru a deveni partid europarlamentar.

„Suntem încrezători în șansa noastră. Numele candidaților noștri este nepătat și nu există nici măcar cea mai mică bănuială că vreunul dintre ei ar fi săvârșit vreo faptă de corupție. Reafirm faptul că PNȚCD este un partid pentru noua generație, un partid cu o profundă probitate morală. De asta am curajul să declar că vom ieși câștigători din această bătălie electorală și că, realmente, suntem o alternativă a actualei clase politice. „, a declarat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Sebastian Bodu revine în PNŢCD şi candidează din partea ţărăniştilor la Parlamentul European

Iulian Crăciun este candidatul creștin-democrat pentru alegerile parțiale din București

Consiliul Național de Conducere al PNȚCD a decis astăzi, 23 martie 2014, că formațiunea creștin democrată va participa la alegerile parțiale pentru colegiile de parlamentari care se vor desfășura odată cu scrutinul pentru europarlamentare. Formațiunea creștin-democrată se va concentra asupra colegiului de Senat, din Sectorul 4, colegiu abandonat de Dan Voiculescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Prima șansă de a fi nominalizat candidat în acest colegiu o are Iulian Crăciun, candidatul dreptei la alegerile din decembrie 2012 în același colegiu. Prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, a afirmat că: „Pentru
PNȚCD, Capitala este o prioritate, pentru că, în urmă cu 20 de ani, aceasta era dominată de creștini-democrați și avem datoria să recâștigăm susținerea bucureștenilor.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button