ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Antonescu: Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de PNL

de:
30 mart. 2014
0 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Antonescu: Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de PNL

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Cred că Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de noi. Domnul Mircea Diaconu a fost primit în PNL cu tot respectul, cu toată dragostea, cu toată admiraţia. A fost senator al acestui partid, a fost ministru al acestui partid, a fost vicepreşedinte executiv al acestui partid. Domnul Mircea Diaconu a fost susţinut de acest partid în toate aceste momente grele. Din cauza unei sentinţe judecătoreşti dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care nu poate fi încălcată, nu l-am putut susţine cu acest prilej, la aceste alegeri (…). Cred că Mircea Diaconu ar fi putut înţelege situaţia PNL, dar a preferat o altă cale”, a spus Crin Antonescu în discursul ţinut duminică la Delegaţia Permanentă a filialei PNL Argeş.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Liderul liberalilor a adăugat că adevăraţii susţinători ai PNL vor vota la alegerile din 25 mai pentru candidaţii de pe lista acestui partid, nu pentru o candidatură independentă, relatează româniatv.net.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Domnul Mircea Diaconu a ales altă cale, a dreptul domniei sale, îl salutăm cu respect. Dar cine e cu partidul şi doreşte să susţină acest partid votează PNL. Cred că alegătorii liberali înţeleg faptul că cineva care merge la Bruxelles are voie să fie şi independent, dar posibilitatea de a face ceva practic în politici publice cu referire la România nu o ai dacă nu aparţii unei familii politice care are o anumită forţă, o anumită pondere. Ca independent este foarte greu, spre imposibil”, a afirmat Crin Antonescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mircea Diaconu a fost retras, în 18 martie, de pe lista de candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare. Imediat, Diaconu a anunţat că şi-a dat demisia din PNL şi va candida independent la alegerile europarlamentare. A strâns numărul de semnături necesare şi miercuri seară Mircea Diaconu şi-a depus, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură şi listele de susţinători, deşi Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că nu va putea candida la alegerile europarlamentare din 25 mai întrucât există deja o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens.

Cookies