Nicuşor Dan acceptă propunerea lui Predoiu: ”Foarte bine, să facem un sondaj, dar NU mă retrag”

de:
29 mai 2016
0 afișări
Nicuşor Dan acceptă propunerea lui Predoiu: ”Foarte bine, să facem un sondaj, dar NU mă retrag”

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan s-a adresat susţinătorilor săi, printr-o postare pe Facebook, explicându-le că acceptat oferta PNL pentru a bloca un succes al PSD în Bucureşti.

„Stiu ca niciunul dintre voi nu l-ar vota niciodata pe Catalin Predoiu. Dar sunt constient de faptul ca exista un risc real ca Firea-PSD sa castige Primaria Capitalei. Si ca o Dreapta unita ar avea sanse mai mari sa opreasca PSD. De o saptamana, Catalin Predoiu tot spune ca are nevoie de un sondaj ca sa se retraga din cursa. Foarte bine! Sa facem un sondaj. I-am propus in aceasta seara lui Catalin Predoiu sa facem un sondaj, organizat de o casa de sondaje internationala, care sa confirme ceea ce noi stim deja – eu sunt singurul care poate sa uneasca voturile anti-PSD.

Vreau sa fie foarte clar. Nu ma voi retrage din cursa, voi merge pana la capat. Eu ma bat de 10 ani pentru Bucuresti, Predoiu este in campanie de 3 saptamani. Dar am o responsabilitate fata de electoratul anti-PSD, vreau sa castigam si daca victoria USB depinde de un sondaj, sunt gata sa il fac„, a scris Nicuşor Dan, duminică seara, pe Facebook.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Anterior, Nicuşor Dan a anunţat, într-o dezbatere electorală la TVR, că acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu pentru realizarea unui sondaj realizat de o casă internaţională de sondare a opiniei, pentru a se vedea cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor.

Nicuşor Dan a profitat de prima întrebare la care a trebuit să răspundă, potrivit formatului emisiunii şi a arătat că doreşte să dea un mesaj care va interesa pe bucureşteni, relatează news.ro.

„Alegătorii mei sunt oameni care s-au săturat de jaful din Primărie, patronat şi de PSD şi de PNL. În numele lor, spun aici: nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să propun bucureştenilor să îl voteze pe Predoiu”, a spus Nicuşor Dan.

El a menţionat că este, „totuşi responsabil şi pentru acei bucureşteni care nu vor ca Bucureştiul să fie condus de PSD, cel mai corupt partid din România”.

Din această perspectivă, accept provocarea pe care Cătălin Predoiu mi-a făcut-o şi sunt gata ca o mare casă internaţională de sondaje să facă un sondaj supravegheat de USB şi de PNL, astfel încât bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză, ştiind cine are şanse mai mari să o învingă pe Gabriela Firea”, a mai afirmat candidatul USB la Primăria Capitalei.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Nicuşor Dan a ţinut să menţioneze că nu e vorba despre o retragere în urma sondajului, ci doar de o informare a bucureştenilor despre cum stau lucrurile.

„Nu poate decât să mă bucure”, a răspuns candidatul PNL, Cătălin Predoiu, după anunţul lui Nicuşor Dan.

El a constatat că există „o deschidere în această direcţie”. „Aştept să facem progrese în continuare”, a adăugat Predou, precizând că Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei. „Astăzi s-a mai făcut un pas înainte!”, a conchis Predoiu.

Cookies