ARHIVA B365

ALEGERI BUCUREŞTI. Cătălin Predoiu: Sunt în urma doamnei Firea. Voi recupera distanţa. Nu o să pierd

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Sunt în urma doamnei Firea, dar la o distanţă recuperabilă. Şi o voi recupera până la sfârşitul campaniei”, afirmă Predoiu, întrebat de Gândul cum stă în sondaje. În opinia sa, cea mai mare problemă pe care o are în prezent este tocmai această ”intoxicare” prin sondaje, scrie Mediafax.

”Se aruncă pe piaţă sondaje care intoxică cu informaţii false privind distanţa dintre candidaţi, scopul fiind acela de a confuziona, a-i deruta pe cei nehotărâţi şi, poate, mă gândesc eu, de a înmuia, dacă vreţi, trupele candidatului. (…) Aceste sondaje sunt false, sunt aceleaşi case de sondaje care îl dădeau castigator detaşat pe Victor Ponta în după amiaza turului doi al alegerilor prezidenţiale cu trei-patru procente. În câteva ore s-a văzut că situaţia era invers. Şi sunt aceleaşi case de sondaje care acum spun că Gabriela Firea e castigator detaşat. Eu vă spun, Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei. Primarul general al Capitalei va fi Cătălin Predoiu. Ştiu ce spun’‘, a explicat candidatul liberal.

Cât priveşte demisia din fruntea PNL Bucureşti în caz de eşec, el refuză să ia în calcul această posibilitate.

”Nu o să pierd. Voi câştiga aceste alegeri’‘, este verdictul liberalului, întrebat de Gândul despre retragere.

”E suficient un mandat ca să avem un trafic fluent în Bucureşti. Voi fi primarul general ca va rezolva problema traficului”, mai susţine el în interviu.

”S-a spus că oraşul are bani, are bani. S-a spus că oraşul are capacitate de îndatorare, are, este foarte adevărat. Ambiţia mea este mai mare. Pe lângă bugetul primăriei, pe lângă ceea ce se poate atrage din emiterea de bonduri municipale, pe lângă fondurile europene, eu am ambiţia să creez interes pentru Bucureşti, să caut în lume centre de investiţii, poli de investiţii care să vină în România, să creeze în Bucureşti un fel de centru regional de dezvoltare economică. Şi vă întreb: în condiţiile în care Bucureştiul este al nouălea cel mai mare oraş european, este al patrulea în Europa de Est, după Moscova, Sankt Petersburg şi Kiev e Bucureştiul. E mai mare ca Budapesta, e mai mare ca Viena, e mai mare ca Varşovia, e mai mare ca Praga. Când avem în Bucureşti un PIB pe cap de locuitor de 131% din media europeană, mai mare ca cel al Atenei, al Madridului, al Berlinului, nu e păcat de Dumnezeu să nu vii să valorifici acest potenţial? Or eu ce vreau să spun: voi atrage atenţia lumii asupra Bucureştiului proiectând brandul Bucureştiului, rezolvând aceste probleme de trafic şi arătând celor care ştiu limba afacerilor că în Bucureşti se pot face afaceri, pot veni investiţii. De acest interes vor beneficia bucureştenii în mod direct prin companiile lor care pot intra în contractări cu aceşti investitori, prin oamenii care îşi găsesc de lucru, prin toţi cei care beneficiază de mediul economic”, şi-a expus candidatul PNL planurile.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Întrebat dacă în calitate de primar va da fonduri pentru Catedrala Mânturii Neamului, Predoiu a replicat: ”Dacă o să am bani şi pentru Catedrală, da, am mai spus-o”.

”Dacă nu, vor fi alte priorităţi şi sunt alte priorităţi rapide, atunci întâi tratăm aceste priorităţi. Traficul pentru mine este esenţial şi trebuie să dirijăm acolo toate eforturile, dar eu voi fi un primar care va şti să aducă bani în oraş, să aducă bani la primărie. Nu voi fi un primar care va jumuli primăria de bani, dimpotrivă. Voi decăpuşa primăria de tot ce înseamnă contracte netransparente şi ineficiente, că unele poate pur şi simplu sunt ineficiente, eu nu pun de la început cazul corupţiei în faţă”, a mai promis candidatul PNL.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button