ARHIVA B365

ALEGERI BUCUREȘTI 2016. Tomac: Am depus plângere împotriva a 43 de foști și actuali consilieri

La sectorul 1, unde candidez, se întâmplă lucruri interesante. (…) Primăria este blocată din punct de vedere al activității de mai bine de un an, deși majoritatea consiliului este formată din consilieri ai PNL, deci au majoritate largă de 14 din 27, Primăria este condusă de un reprezentant al PSD, PSD având mult mai puțini consilieri. Este o dovadă foarte clară că, din punct de vedere politic, PNL a cedat deja Primăria sectorului 1. (…) Cred că instituțiile statului trebuie să vegheze cu foarte mare atenție la ceea ce se întâmplă în sectorul 1. Noi am depus ieri (miercuri — n.r.) la Poliție o listă cu 43 de nume, oameni, foști demnitari, foști consilieri locali, inclusiv consilieri locali în funcție la această oră, care au această tendință de a încuraja ceea ce numim noi coruperea voturilor. Cred că este foarte important ca instituțiile statului să vegheze cu foarte multă atenție spre aceste persoane, repet, membri PSD și PNL care cred că la ora actuală se mai pot vinde sau cumpăra voturi în sectorul 1„, a declarat Eugen Tomac, într-o conferință de presă.

El a adăugat că, în calitate de candidat, se bate „onest” pentru Primăria sectorului 1 și ar vrea ca „aceste practici ticăloase să înceteze”.

Sunt convins că instituțiile statului își vor face și de data aceasta datoria. Asta ca să o știe și domnul Arnăutu de la PSD și domnul Stamulea de la PNL că s-a închis povestea cu cumpăratul voturilor. Este foarte important ca și cetățenii să înțeleagă că am intrat într-o altă etapă și este important ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză nu fiind manipulați prin metode și practici care au funcționat până în prezent„, a afirmat Tomac.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button