ALEGERI BUCUREȘTI 2016. Promisiunile lui George Pădure: 12 parcări supraterane în Sectorul 1

de:
05 mai 2016
0 Afișari
ALEGERI BUCUREȘTI 2016. Promisiunile lui George Pădure: 12 parcări supraterane în Sectorul 1

Diferenţa dintre mine şi ei este că ei candidează gândindu-se că, dacă obţin un loc bun, un număr de voturi, la toamnă şeful lor îi va lua şi îi va duce în Parlament. Eu nu vreau aşa ceva. Eu nu am niciun şef, nu pentru asta candidez. Eu candidez să câştig. Pe mine nu mă interesează locul doi, nu vreau locul doi. Eu vreau locul întâi”, a declarat George Pădure, candidat la Primăria Sectorului 1 din Capitală.

Printre promisiunile sale de campanie se numără programe speciale pentru şcoli, grădiniţe de stat, dar şi private, prin subvenţionarea preţului cu 50% la grădiniţele private şi 100% la cele 21 de grădiniţe de stat, acordarea de abonamente gratuite RATB şi Metrorex pentru studenţi şi pensionari, construirea a 12 parcări supraterane pentru 4000 de autoturisme, continuarea programului reabilitării termice a blocurilor din sector, dar şi demararea acestui program pentru case, precum şi iniţierea unui program social pentru pensionari prin acordarea unui coş cu alimente de la primărie pentru cei care primesc sub 1000 de lei pensie. El a estimat costurile Coşului de alimente de la primărie la 14 milioane de euro anual, precizând că Primăria a cheltuit anual 20 de milioane de euro pentru flori plantate în sector.

Totodată, Pădure a anunţat că, deşi nu este împotriva construirii unei moschei în Sectorul 1, cetăţenii ar trebui să răspundă, prin referendum, dacă vor acest lucru.

‘Cu excepţia parcărilor supraterane, toate aceste proiecte vor fi aprobate de Consiliul Local în această vară, deoarece este perioadă de campanie. Să-i văd eu pe aceia care se opun Coşului de alimente pentru pensionari… (…) Eu voi face toate astea, chiar dacă sunt independent, împreună cu comunitatea. Eu nu sunt singur. PSD are partidul lui, altul are partidul lui… Eu am toată comunitatea”, a precizat Pădure.

El a lansat o invitaţie contracandidaţilor săi.

Vreau să fac o invitaţie pentru săptămâna 9-15 mai principalelor partide – PSD, PNL, ALDE şi PMP – să poftească cu candidaţii aici să dezbatem atât programul lor, cât şi programul meu. Aceste dezbateri vor fi înregistrate, vor fi puse pe Facebook şi fiecare să poată vedea care e mai bun”, a spus George Pădure.

Cookies