ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicușor Dan și Cătălin Predoiu se ceartă pe Facebook

de:
28 mai 2016
0 Afișari
ALEGERI BUCUREȘTI 2016: Nicușor Dan și Cătălin Predoiu se ceartă pe Facebook

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

Nicuşor Dan a postat pe Facebook un mesaj, în care răspundea unor atacuri venite din partea lui Marian Preda şi Sebastian Bodu, privind activitatea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul.

„Nu vreau să fac o presupoziţie şi să cred ca, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajunga pe locul doi. Vreau să spun cat se poate de clar: nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat NICIODATĂ bani pentru ca ASB să oprească o acţiune in instanţă. Mai mult decât atat, nu am renunţat NICIODATĂ la un proces pe care l-am început”, a scris Nicuşor Dan, anunțând și că va depune și o plângere împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie.

Cătălin Predoiu i-a răspuns printr-o înregistrare video, prin care îi transmite că:

„Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, le-a propus, luni, lui Nicuşor Dan (USB) şi Daniel Barbu (ALDE) susţinerea unei candidaturi unice a dreptei în Bucureşti, pe baza unui sondaj făcut cu o săptămână înainte de finalul campaniei, după care cel mai bine clasat să primească sprijinul celorlalţi doi înainte de scrutin. Propunerea lui Predoiu a fost respinsă de cei doi.

Cookies