ARHIVA B365

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicușor Dan îi dă replica lui Victor Ponta

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Îmi este greu să accept că eu sau orice alt om de bun-simț din România ar trebui să ia lecții de la un plagiator anchetat pentru fapte de corupție cum este Victor Ponta. Poate că Victor Ponta a uitat că din guvernul lui au făcut parte Gabriel Oprea, Dan Șova, Liviu Dragnea, toți miniștri care au grave probleme cu Justiția. Poate că a uitat că în 2012 a mers mână în mână cu Oprescu, Piedone, Vanghelie, Onțanu, Chiliman, toți primari acuzați că au furat din banii Bucureștiului. Poate că Victor Ponta a uitat cum a încercat să împiedice sute de mii de români să voteze la alegerile din 2014. Poate că Victor Ponta a uitat toate aceste lucruri. Dar eu nu le-am uitat. Și vreau să cred că nici bucureștenii nu le-au uitat. Dacă nici voi nu ați uitat, dați share, să-și aducă aminte și Victor Ponta”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Reacţia sa vine după ce Victor Ponta a comentat pe Facebook prima confruntare electorală dintre candidaţii la Primăria Capitalei, spunând că Nicușor Dan va rămâne „la stadiul de ONG-ist critic și vigilent – cea mai mare catastrofa pentru el însuși (și pentru oraș) ar fi să ajungă în poziția în care să și trebuiască să facă ceva”. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Pe de altă parte, Nicușor Dan a anunţat că a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului „cu privire la comportamentul discriminatoriu al Televiziunii Române”, care nu l-a invitat la emisiunile electorale nici pe el, dar nici pe un alt reprezentant al partidului său.

„Astăzi am sesizat CNA privind discriminarea din situația TVR1, care încalcă prevederile legale privind campania electorală. Televiziunea publică a transmis informații despre timpii de antenă și dezbaterile electorale la 7 zile după începerea campaniei electorale. Campania a început de aproape 2 săptămâni și, până în acest moment, niciun candidat USB nu a primit invitație la dezbaterile electorale organizate de TVR1, în ciuda prevederilor clare în acest sens.
Am solicitat CNA să ia urgent toate măsurile necesare ca TVR1 să respecte legea electorală. Este inadmisibil să duci o politică părtinitoare când ai o lege cât se poate de clară care te obligă la echilibru”, a scris candidatul USB pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button