ARHIVA B365

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea a intrat OFICIAL în cursa pentru Primăria Capitalei

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea s-a înscris, miercuri, oficial în cursa pentru Primăria Capitalei. Vicepreşedintele PSD şi-a depus candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, dosarul fiind însoţit de aproximativ 30.000 de semnături.

Este o zi foarte importantă pentru mine şi sper să fie o zi importantă pentru toţi tinerii care aşteaptă un viitor mai bun.  Eu cred că această campanie trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru şi al lor, despre soluţiile pe care au toţi candidaţii. Când voi fi primar general al Capitalei, peste foarte puţin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureştenilor pe care sper să îi conving în această campanie electorală, Capitala noastră va arăta cu totul diferit„, a declarat Firea, la sediul BEM, după depunerea candidaturii.

Gabriela Firea a promis că, dacă va ajunge primar, va propune imediat soluţii pentru o calitate de viaţă a bucureştenilor mai bună şi că va participa la toate discuţiile ori dezbaterile cu contracandidaţii săi.

„Aglomeraţia din Capitală este una inacceptabilă, este una din priorităţile programului meu de guvernare locală. (…) Chiar dacă în Bucureşti şomajul este mic, sunt foarte mulţi tineri care lucrează sub pregătirea lor, sub calificarea lor tocmai pentru că nu s-a preocupat nimeni de acest domeniu. Mi-aş dori ca Primăria Generală a Capitalei împreună cu antreprenorii şi oamenii de afaceri să organizeze foarte multe târguri de joburi„, a mai spus Firea.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Social-democrata a mai declarat că s-a ajuns la această situaţie pentru că foştii primari nu s-au implicat suficient şi nu au vorbit deschis cu cetăţenii.

Vicepreședintele PSD a spus că îndeplinește condițiile legale privind candidatura la Capitală, pentru că are buletin de București.

Am venit acum 25 de ani în Capitală, am venit pentru a învăța, pentru a studia la facultate, am rămas pentru a-mi face o carieră în București și, de asemenea, pentru a-mi întemeia o familie. Am domiciliul în Capitală. (…) Soțul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitală, așa cum am avut de peste 20 de ani. (…) Înainte de orice căsătorie mi-am făcut primul buletin de București când lucram la Radio Contact și condiția nu a fost aceea că m-am căsătorit pentru buletin de București, potrivit unui celebru film. Erau fete care se căsătoreau pentru buletin, la mine nu a fost cazul”, a arătat Firea.

Întrebată dacă soțul său, Florentin Pandele, primar la Voluntari, va candida pentru un nou mandat, Gabriela Firea a spus că acesta nu a luat încă o decizie și că, atunci când o va lua, o va anunța el.

„Probabil până la termenul-limită, și anume marțea viitoare, va lua o decizie și o va anunța el. În momentul în care ne-am căsătorit eu eram deja o persoană publică, cunoscută în România, ați spune dumneavoastră cu bune și cu rele, nimeni nu este perfect, și dumnealui la fel, era foarte cunoscut. Prin urmare avem un destin comun în privința familiei, (…) dar profesional cred că suntem fiecare pe drumul nostru”, a afirmat candidata PSD, care a subliniat că nu este o persoană care poate fi manipulată, iar Voluntariul se află în top 10 orașe din România care au știut să atragă fonduri europene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button