ALEGERI BUCUREŞTI, FOTOGRAFIA ZILEI. Mesajul unui magazin de cartier în ZIUA VOTULUI

de:
05 iun. 2016
0 afișări
ALEGERI BUCUREŞTI, FOTOGRAFIA ZILEI. Mesajul unui magazin de cartier în ZIUA VOTULUI

Astfel, vânzătorul unui magazin de cartier din Drumul Taberei, din zona Aleei Paşcani, a încercat să le atragă clienţilor atenţia că în ziua votului oamenii ar trebui să fie mai responsabili.

Din acest motiv, frigiderul de băuturi alcoolice a fost acoperit cu un carton pe care stătea scris mesajul: „AZI VOTĂM! NU BEM!„. 

Am făcut-o azi dimineață, după vot, când îmi luam o înghețată de la nenea„, a spus Cătălina Frâncu, tânăra care a surprins imaginea inedită duminică dimineaţa. 

Politica românească e un subiect care ne face de multe ori să pufnim in mijlocul conversației a deznădejde, a intrat în reflex, aproape că nu e potrivit să nu o faci. Dar dacă după ce ai vorbit, asa cum se vorbește și ai terminat discuția și nu mergi să-ți spui părerea, peste ani tot același tip de conversații vei avea, și mai amare. So, make your change„, a adăugat aceasta. 

Vorbind despre prezenţa redusă a tinerilor la vot până la amiază, studenta este optimistă şi consideră că „mai pe seară” vor ajunge şi aceştia în secţiile de votare.

Eu cred că e aşa pentru că bătrânii se trezesc devreme și merg dimineață, mai pe seară o sa ajungă și tinerii, eu aşa sper„, a conchis Cătălina Frâncu.

Cookies