ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu: „Hipsterilor, aţi auzit? Sunt cool!”

de:
02 iun. 2016
0 Afișari
ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu:

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Cătălin Predoiu a afirmat că o victorie a Gabrielei Firea în Bucureşti, la alegerile de duminică, va duce la repetarea celor şapte ani şi jumătate în care edilul oraşului a fost Sorin Oprescu. În plus, Firea nu ar avea capacitatea necesară să managerieze un oraş de asemenea dimensiuni, scrie news.ro.

„Ce face doamna Firea care nu a condus nimic în viaţa ei, care nu are experienţa necesară, (…) care nu are libertatea necesară faţă de gaşca domnului Dragnea, faţă de gaşca domnului Ponta, a domnului Pandele, a lui Gigi Becali?„, a spus candidatul PNL el afirmând că de primarul Capitalei depinde activitatea a 20.000 de oameni din Primăria Generală şi instituţiile subordonate.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Predoiu susţine că unirea dreptei în Bucureşti a fost blocată de către candidatul USB, Nicuşor Dan, ce ar fi preferat o înţelegere cu Gabriela Firea. „De ce există această unire în atacarea candidatului PNL? De ce nu spune că Gabriela Firea e capul drăgălaş al mafiei pesediste?”, a spus liberalul.

El i-a invitat pe bucureştenii care se opun PSD-ului să-l susţină la alegeri. Predoiu a spus că a încercat să în campanie să se adreseze unor categorii cât mai variate de cetăţeni. „Am vrut să văd cum arată un hipster, să-l ating să văd dacă-i de pe Marte„, a exemplificat Predoiu. Liberalul chiar a relatat o conversaţie cu un „hipster” care i-ar fi spus că e „cool”. „Hipsterilor, aţi auzit? Sunt cool!”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Cookies