ALEGERI 2016: Candidatul USB la Sectorul 6 vrea să oprească proiectul Penetraţia Splai-Ciurel-A1

de:
31 mai 2016
0 Afișari
ALEGERI 2016: Candidatul USB la Sectorul 6 vrea să oprească proiectul Penetraţia Splai-Ciurel-A1

 Mihai Daneş, care s-a luptat cinci ani cu Primaria Capitalei pentru demolarea noului pasaj de la Ciurel, pentru că rampa trece prin faţa casei sale, vrea să suspende proiectul drumului expres care ar uma să lege Splaiul Independenţei cu Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

„Voi scoate din PUZ-ul sectorului 6 această lucrare”, a spus Mihai Daneş pentru ECONOMICA.NET, menţionând că este susţinut în aceasta iniţiativă şi de către Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

Dacă în cazul pasajului, care este construit pe jumătate, nu mai poate face nimic, Daneş susţine că dacă va fi ales primar al Sectorului 6 va avea puterea sa oprească proiectul drumului expres, iar fondurile să fie reorientate către proiecte mai ieftine, care să uşureze viaţa oamenilor.

Acesta mai spune că prin continuarea proiectului pe traseul acela „300 de case noi vor fi rase”. De altfel, un grup de cetăţeni din zonă se opun la rândul lor proiectului, spunând că este inutil şi că există variante mai ieftine pentru decongestionarea bulevardului Iuliu Maniu, ce s-ar putea realiza mult mai rapid.

Cookies