ARHIVA B365

ALEGERI 2014. Ion Cristoiu a anunțat capcana pe care i-o întinde PONTA lui IOHANNIS, la dezbateri

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. „Părerea mea în legătură cu aceste dezbateri este următorul lucru: propunerea lui Ponta are o capcană pentru Iohannis: și Rares Bogdan și Sorina Matei de la B1 Tv dacă vor fi moderatori, să zicem, nu garantez că cei de la RTV sau Antena 3 vor fi corecți profesional. Nici nu știți cât de periculoasă este o astfel de dezbatere, dacă moderatorul nu este minim corect.(…) La Antena 3 poate să vină Mircea Badea și să dea un pumn”, a spus Ion Cristoiu la Jocuri de Putere, potrivit realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Cristoiu a mai susținut că este foarte periculos ca ultima dezbatere să aibă loc la Antena 3 pentru că acolo va fi lăsată ultima impresie. Mai mult acesta a mai adăugat că dezbaterea trebuie să aibă un caracter solemn, iar turul la 4 televiziuni va elimina caracterul solemn:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. „Aș propune un format mai interesant, ar trebui să fie din partea fiecărei televiziuni, dvs de aici, Sorina Matei, mă refer la moderatorii de prime-time(…) Cu toată stima, dezbaterea la 4 televiziui elimină caracterul solem al dezbaterii. Astea nu au un caracter electoral, ci unul simbolic, solemn. Asa ce vrea Ponta, este o prostie. Și atentie, plasarea Antenei 3 este primejdioasă, pentru ca este ultima dezbatere, lasă ultima impresie”, a mai spus Cristoiu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button