Alege un mediu de lucru în care business-ul tău să poată crește armonios: H Private Arghezi (P)

30 mai 2024
27 afișări
Alege un mediu de lucru în care business-ul tău să poată crește armonios: H Private Arghezi (P)
Alege un mediu de lucru în care business-ul tău să poată crește armonios: H Private Arghezi, Sursa Foto - hagageurope.com

În ultimii ani, pe fondul muncii în format hibrid, tot mai multe companii au ales să-și optimizeze costurile prin relocarea în centre de afaceri. 

Astfel,  activitatea nu doar că se desfășoară, în continuare, în spații de birouri moderne, dar chiriașii au parte de servicii premium și nici nu mai au grija unor cheltuieli necesare bunei funcționări a spațiului de birou cum sunt cele pentru utilități ori servicii precum internetul sau curățenia, toate acestea regăsindu-se, în cazul centrelor de afaceri, într-un cost unic al chiriei lunare, de tip „all-inclusive”. 

Într-un astfel de spațiu de birouri, afacerile – mai mici sau mai mari – pot beneficia de multiple avantaje care țin de sfera operațională, dar și de stabilitate financiară și de un mediu de lucru confortabil.

Dacă și tu dorești să accesezi astfel de soluții pentru afacerea ta, dar și să te bucuri de o locație excelentă și foarte bine conectată la toate cartierele Bucureștiului, te invităm să programezi o vizită, cât mai curând, la H Private Arghezi – centrul de afaceri care îți oferă toate resursele necesare pentru ca business-ul tău să se dezvolte așa cum dorești. Ba chiar mai bine. 

Descoperă spații de birouri private, complet servisate

Dacă ești în căutarea unei alternative avantajoase la spațiile de birouri convenționale, alege un produs servisat, care să se adapteze cerințelor afacerii tale, cum este H Private Arghezi. Situat în clădirea de birouri H Tudor Arghezi 21 – recent renovată și modernizată de dezvoltatorul de proiecte imobiliare rezidentiale și comerciale Hagag Development Europe, centrul de afaceri H Private Arghezi este soluția de care business-ul tău are nevoie.

Un prim avantaj al Centrului este locația sa privilegiată, aproape de Km 0 al capitalei. Poziționarea strategică, aproape de principalele instituții financiare, publice și culturale din centrul Bucureștiului, oferă un avantaj major atât pentru tine și angajați, cât și pentru potențialii parteneri de afaceri.

Mai mult, H Private pune la dispoziția chiriașilor spații de birouri private, complet mobilate și predate la cheie, săli de conferință cu capacitate de până la 40 de persoane în regim sitting, săli de ședință de tip „chat room” și o zonă de lounge elegantă, ideală pentru primirea vizitatorilor sau pentru discuții mai puțin formale. De asemenea, în calitate de chiriaș al H Private, te bucuri de o gamă largă de servicii și facilități, toate incluse în costul chiriei lunare. 

Intră pe hprivate.ro, alătură-te comunității profesionale H Private Arghezi și experimentează o atmosferă de lucru confortabilă și elegantă.  

 

Un mediu de lucru unde afacerea ta poate să prospere

Atunci când ai la dispoziție o gamă largă de servicii și facilități dedicate mediului de business, reduci timpii de prospectare a pieței după noi furnizori, nu îți mai bați capul cu aspectele administrative care țin de funcționarea spațiului de lucru și te poți concentra mai bine pe creștere și dezvoltare. Iar la H Private Arghezi, fiecare astfel de aspect este atent gestionat pentru ca tu și echipa ta să aveți parte de tot confortul și concentrarea necesare pentru a pune în aplicare cu succes ideile și strategiile de business.

Printre serviciile H Private Arghezi vei regăsi și:

  • Community Manager dedicat
  • Business Concierge
  • Acces 24/7 la spațiul de birou inchiriat
  • Flexibilitate pentru perioade de închiriere pe termen scurt și mediu
  • Suport IT & Wi-Fi
  • Birouri private “la cheie”
  • Găzduire sediu social
  • Chicineta mobilată și utilată
  • Cafea, apă și ceai din partea H Private

Vino sa lucrezi într-un spațiu de birouri în care inovația, inspirația și colaborarea sunt la ele acasă și profita din plin de beneficiile oferite de chiria de tip 360o

Te așteptăm pe Str. Tudor Arghezi, la nr. 21, la H Private Arghezi: aliatul de încredere pe care poți conta pentru a-ți atinge obiectivele de afaceri.

 

Cookies