Aleea Livezilor, una dintre cele mai rău-famate străzi din București, intră în reparații. Se curăță, se asfaltează, se fac locuri de parcare

11 iul. 2024
23094 afișări
Aleea Livezilor, una dintre cele mai rău-famate străzi din București, intră în reparații. Se curăță, se asfaltează, se fac locuri de parcare
Aleea Livezilor, una dintre cele mai rău-famate străzi din București, intră în reparații. Se curăță, se asfaltează, se fac locuri de parcare. Sursa foto: Facebook / Infrastructură 5

Aleea Livezilor, cunoscută drept una dintre cele mai periculoase și slab dezvoltate zone din București, trece zilele acestea printr-un amplu proces de modernizare. Autoritățile din Sectorul 5 refac drumurile de aici, amenajează locuri noi de parcare și stâlpi de iluminat. Această zonă din cartierul Ferentari a devenit renumită pe internet și printre locuitorii Capitalei pentru aspectul dezolant și pentru pericolul care o caracterizează, indiferent de ora din zi.

Una dintre cele mai neglijate și în același timp rău-famate zone din București, Aleea Livezilor, care a devenit vestită pe bloguri, YouTube și rețele de socializare din cauza poveștilor și a pericolelor care se află în acest colț din cartierul Ferentari, a intrat în atenția autorităților Primăriei Sectorului 5. Anunțul privind lucrările și progresul acestora a fost făcut pe pagina de Facebook Infrastructură 5.

Aleea Livezilor intră în lucrări de modernizare

Potrivit autorităților din Sectorul 5, aceste lucrări au ca scop modernizarea și creșterea gradului de siguranță într-una dintre zonele care au o reputație mai puțin bună din Capitală.

„Lucrările de modernizare pe Aleea Livezilor sunt în plină desfășurare! Această zonă, cunoscută pentru problemele sale, este pe cale să fie transformată într-un loc modern și sigur datorită echipei noastre și suportului oferit din partea Primăriei Sectorului 5.”, a anunțat Infrastructură 5 pe Facebook.

Mai precis, lucrările realizate pe Aleea Livezilor presupun:

  • Reparații ale carosabilului pentru o circulație mai sigură.
  • Crearea de locuri noi de parcare pentru confortul și accesibilitatea locuitorilor.
  • Montarea unor noi borduri pentru trotuare și sfere de delimitare a zonei pietonale de carosabil.
  • Montarea unor noi stâlpi de iluminat moderni, care vor spori vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte.

Infrastructură 5 a anunțat că echipele de muncitori se află pe teren și lucrează pentru a finaliza proiectul și speră ca rezultatele „să fie pe măsura așteptărilor”.

CITEȘTE ȘI

Cookies