Albumul foto-electoral “Urâțoaie de București”, propunerea lui Burduja pentru bucureșteni: „Nicușor Dan zice că nu a văzut șobolani, străzi desfundate… Să-i arătăm!”

07 mai 2024
511 afișări
Albumul foto-electoral “Urâțoaie de București”, propunerea lui Burduja pentru bucureșteni:
Albumul foto-electoral “Urâțoaie de București”, propunerea lui Burduja pentru bucureșteni: "Nicușor Dan zice că nu a văzut șobolani, străzi desfundate... Să-i arătăm!" | Sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook

Bună ziua, București, bună găsit după minivacanța de 1 Mai și Paște, care s-a terminat, iată, și pentru domnii Burduja & restul candidaților la Primăria Capitalei și, iată, reîncepe avalanșa de declarații și postări de Facebook din seria „Alege-mă pe mine, c-o să-ți fie mega bine”

(În perioada Paștelui, mesajele au fost așa, mai deliberat liniștite și cvasi non beligerante, că n-ar fi fost frumos să fii arțăgos politic de cea mai mare sărbătoare a creștinilor)

Burduja, către bucureșteni: Trimite

Candidat PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja le cere bucureştenilor, pe Facebook, să ii trimită fotografii cu toate locurile urâte din oraș, imagini care, spune el, nu arată ca locuri dintr-o capitală a secolului XXI

Tuturor bucureștenilor, din toate colțurile orașului. Haideți să îi arătăm primarului Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge. Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoștință de străzile desfundate din cartierele bucureștene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei București, de lipsa de siguranță cu care se confruntă zilnic copiii și femeile în acest oraș.

El le cere bucureștenilor să trimită fotografiile în comentariile la postarea sa de pe Facebook sau la PM:

Vă invit, așadar, să trimiteți fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeți în orașul nostru și care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI. Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă și el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureștiul!

Candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei mai spune că va strânge toate aceste fotografii și le va duce la Nicușor Dan, la Primăria Capitalei.

Burduja își însoțește îndemnul și cu niște fotografii pe care, cu siguranță, le consideră grăitoare: trei poze cu țevi răpciugiase.

Albumul foto-electoral “Urâțoaie de București”, propunerea lui Burduja pentru bucureșteni:
Sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook
Albumul foto-electoral “Urâțoaie de București”, propunerea lui Burduja pentru bucureșteni:
Sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook

După o oră de la publicare apelului foto-electoral, încă n-au apărut poze în comentariile la postarea candidatului PNL la PMB, dar e acolo în toi o strașnică dezbatere politică.

 

 

Cookies