ȘTIRI

Album cu fotografii alb-negru din Capitală, realizate de bucureșteni. Cum poți fi parte din el

Asociația Bucureștiul Meu Drag invită bucureștenii să contribuie la realizarea unui album tipărit cu fotografii alb-negru din Capitală. „A venit vremea sa facem un album foto tiparit cu Bucurestiul in alb si negru. Chiar daca ne este foarte usor sa publicam pe internet fotografii care imediat pot fi vazute oriunde in lume, tiparul aduce farmecul si placerea rasfoirii paginilor alaturi de o cafea, un ceai sau un vin bun”, îndeamnă Andrei Bîrsan, președintele Asociației.

Albumul are ISBN si o parte din el va fi distribuita in Bucuresti, la Biblioteca Nationala si la Depozitul de carte. Albumul va intra in tipar dupa ce se vor strange 100 de fotografii, fiind tiparit in 1.000 exemplare, cu 112 pagini pe hartie de calitate, dublu cretat mata, coperta plastifiata mat, cu dimensiunea 300×230 mm.

Participarea la album costa 150 lei, iar fiecare participat va primi 7 exemplare pe care le poate pastra sau imparti cu cei dragi.

Doritorii pot trimite fotografiile pe adresa: dan.moruzan@orasul.ro, alaturi de:

– Fotografia pregatita la dimensiunea de 300 mm latura mare la 300 dpi

– Titlu

– Un portret cu tine

– O fraza despre fotografie

– Un sit personal

Totodata, daca intampini probleme cu prelucrarea fotografiei sau cu alegerea ei, reprezentantii Asociatiei informeaza ca vor ajuta pe oricine are nevoie.

Asociatia Bucurestiul meu drag  se recomanda drept memoria vizuala a orasului. Prin excursii, expozitii si revista Bucurestiul meu drag promovează cunoasterea orasului, asa cum este el.  


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button