ARHIVA B365

Alarmă falsă cu bombă la aeroportul din Cluj

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, o ameninţare similară a fost primită, în acelaşi timp, şi de Aeroportul Târgu Mureş, scrie Mediafax.

„Urmare a unui telefon anonim primit la 112 Buzău, referitor la posibila amplasare a unor dispozitive explozive la Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» Cluj şi la Aeroportul Târgu Mures, a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Criză al aeroportului. În regim operativ s-au mobilizat instituţiile cu atribuţii în asemenea situaţii, conform procedurilor legale. Au intervenit structurile specializate ale SRI, beneficiind de suportul IPJ, precum şi al celorlalte instituţii abilitate. Activitatea aeroportului nu a fost perturbată în urma acestui eveniment. Urmare a verificărilor efectuate de către specialiştii SRI Cluj s-a dovedit că alarma a fost falsă”, se arată în documentul citat.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că apelul a fost primit în jurul orei 18.20.

„Traficul aerian de pe aeroportul clujean nu a fost afectat”, a mai spus Ciceo.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button