Al Bano, în concert la inaugurarea parcului Creangă din Sectorul 2. VEZI CÂND

de:
11 mai 2012
0 afișări
Al Bano, în concert la inaugurarea parcului Creangă din Sectorul 2. VEZI CÂND

Un recital extraordinar al binecunoscutului interpret italian Al Bano va avea loc sâmbătă, 12 mai, cu ocazia inaugurării unui nou parc realizat de primarul Neculai Onţanu cu fonduri europene pentru locuitorii Capitalei.

O serie de manifestări artistice vor avea loc cu această ocazie în parcul Creangă (situat la capătul străzii Nicolae Apostol de lângă complexul comercial Europa), unde de la ora 11.00 va debuta un program artistic adresat celor mici, susţinut de copii şcolarizaţi în instituţiile care fac parte din sistemul de protecţie socială al Primăriei Sectorului 2.

De la ora 17.00, bucureştenii de toate vârstele sunt invitaţii primarului Onţanu la un spectacol susţinut de îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, printre care se numără Gheorghe Turda, Ştefania Rareş, Maria Dragomiroiu, Datina şi Constantin Enceanu.

Marele cântăreţ italian Al Bano, care se va afla în România la invitaţia specială a primarului Neculai Onţanu, va încânta publicul bucureştean cu repertoriul său care l-a făcut celebru în toată lumea.

Manifestările artistice se vor încheia cu un foc de artificii, organizat de Primăria Sectorului 2.

Cookies