„Ajutor, m-am pierdut, mi-e dor de familia mea!”. Cum crede familia că ar vorbi acum Nuk, cățelușa cu mare pată albă pe piept, rătăcită pe la Pădurea Băneasa

31 ian. 2024
5526 Afișari
"Ajutor, m-am pierdut, mi-e dor de familia mea!". Cum crede familia că ar vorbi acum Nuk, cățelușa cu mare pată albă pe piept, rătăcită pe la Pădurea Băneasa. Sursa foto: Facebook/ AnimalePierdute.ro

Nuk, o cățelușă foarte simpatică, s-a pierdut de familia sa, iar acum este căutată de bucureșteni. Ultima dată a fost văzută în zona Pădurii Băneasa din București.

Oamenii o pot recunoaște pe Nuk după pata albă pe care o are pe piept

Pe pagina de Facebook „AnimalePierdute.ro” a apărut cățelușa Nuk, care s-a pierdut recent de familia sa. Ultima dată, animăluțul a fost văzut în zona Pădurii Băneasa din București. De atunci, nu se mai știe nimic de el.

Nuk este o cățelușă de talie medie, are o blăniță scurtă, de culoare maro și o trăsătură care o diferențiază ușor de alți câini: o pată mare albă pe piept. Astfel, ea poate fi recunoscută cu ușurință.

Nuk, cățelușa pierdută
Nuk, cățelușa pierdută. Sursa foto: Facebook/ AnimalePierdute.ro

Familia sa o caută cu disperare, așadar, dacă o vedeți pe Nuk sau aveți vreo informație care poate ajuta la găsirea ei, sunteți rugați să apelați numărul de telefon 0755.981.201.

Ajutor! Sunt Nuk, o cățelușă pierdută și mi-e dor de familia mea. Ultima dată am fost văzută în zona Pădurii Băneasa din București, iar acum îmi caut disperată stăpânii.

Dacă m-ați văzut sau aveți vreo informație care ar putea să-i ajute pe stăpânii mei să mă găsească, vă rog să sunați la numărul 0755981201. Orice mic ajutor contează și îi poate aduce pe cei dragi mai aproape de mine”, se arată în postarea de pe Facebook.

Mai multe persoane au distribuit postarea de pe Facebook și au spus că au speranța că Nuk va fi găsită și reunită cu familia ei.

Să distribuim masiv poate are noroc să ajungă acasă unde este așteptată cu dragoste”, a scris o internaută.

Te-ar putea interesa și:

Cookies