LA MINE-N CARTIER

Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. Persoanele rănite în incendiul din Club Colectiv, în data de 30 octombrie, şi care au domiciliul pe raza Sectorului 3 ar putea să primească câte 10.000 de lei fiecare de la primărie. Acelaşi ajutor financiar ar urma să ajungă şi la familiile celor care au decedat în urma incendiului din club. 

„Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 doreşte să vină în sprijinul victimelor incendiului, cât şi a familiilor persoanelor decedate în incendiul de la Club Colectiv, domiciliate pe raza Sectorului 3, prin acordarea unei sume de 10.000 lei fiecărei persoane rănite grav şi pentru fiecare familie care a suferit un deces în urma acestui eveniment nefericit”, se menţionează în raportul de specialitate care însoţeşte Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local Sector 3 şi care urmează să fie supus votului consilierilor locali joi, pe data de 26 noiembrie 2015. 

CITEŞTE ŞI Cum s-a salvat Adrian Despot din incendiul din Colectiv: „A fost un mare lanţ de erori umane” 

Potrivit datelor centralizate de administraţia locală, conform informaţiilor obţinute de la spitale şi Institutul de Medicină Legală (IML), pe lista posibililor beneficiari se află momentan zece persoane:

 

1. Matei Cristian – Sectorul 3

CITEŞTE AICI Mesajul emoționant al soției lui Cristian Matei, rănit în încendiul de la Colectiv și transferat în străinătate

2. Bacanu Mircea Stefan – Sectorul 3

3. Istrate Claudiu – Sectorul 3

Istrate Claudiu Bogdan este cea de-a 54-a victimă a incendiului din Colectiv, tânărul de 22 de ani decedând pe 11 noiembrie la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Potrivit medicilor, tânărul avea arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene grave. 

4. Panculescu Ioana – Sectorul 3

Ioana Panculescu este o altă victimă a incendiului din Club Colectiv, internată iniţial la Spitalul Bagdasar Arseni şi tranferată, ulterior, în Germania. Tânăra este orfană, în străinătate fiind însoţită de verii săi care au solicitat ajutor pentru suportarea cheltuielilor peste hotare. 

5. Dumitrescu Razvan – Sectorul 3

VEZI AICI MĂRTURIILE ŞOCANTE ale lui Răzvan Dumitrescu, martor la incendiul din Colectiv

6. Serban Valentina Nicoleta – Sectorul 3

Conform unor date centralizate de MAI, în data de 3 noiembrie 2015, Serban Valentina Nicoleta se afla pe lista celor de 30 de pacienţi intubaţi, răniţi grav în urma incendiului din Club Colectiv. 

7. Serban Alexandru Gabriel – Sectorul 3

Conform datelor MAI din 5 noiembrie 2015, Serban Alexandru Gabriel se afla intubat la spital, fiind grav rănit în urma incendiului din Club Colectiv. 

8. Popescu Mihai – Sectorul 3

Popescu Mihai este un puşti de numai 16 ani, imobilizat în scaun cu rotile, şi care a ajuns în Club Colectiv fiindcă şi-a dorit să meargă pentru prima dată la un concert rock. El a fost însoţit de prietenul său, Popovici Pavlos Gabriel, care a intrat în foc pentru a-l salva din iadul din Colectiv. 

9. Popovici Pavlos Gabriel – Sectorul 3

VEZI AICI Cine este tânărul care a intrat în focul din Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile 

 

10. Constantin Alexandru – Sectorul 3. 

 

Constantin Alexandru este una dintre persoanele rănite, de asemenea, în Club Colectiv în seara de 30 octombrie 2015, şi potrivit datelor MAI din 3 noiembrie, la acel moment se afla în stare stabilă. 

„Menţionăm că această listă este provizorie, urmând ca la primirea celorlalte răspunsuri, de la instituţiile competente, să venim în completarea acesteia”, anunţă oficialii administraţiei locale. 

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. Conform prevederilor legale în vigoare, „primarii pot acorda ajutoare de urgenţă familiilor şi persoanelor care se află în situaţii de necesitate cauzate de calamităţi naturale, incendii, accidente, precum şi alte situaţii deosebite, stabilite prin hotărâre de consiliu local”. 

În prezent, BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUB COLECTIV A AJUNS LA 60 DE MORŢI. Alex Hogea a decedat la Viena, duminică

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. Alex Hogea avea 19 ani, fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

39 de răniți din Colectiv sunt internați în spitalele bucureștene, 10 în stare critică și gravă

 AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV.Marţi, pe 24 noiembrie, în spitalele din București mai sunt internate 39 de persoane rănite în clubul Colectiv, dintre care 10 se află în stare critică și gravă, anunță Ministerul Sănătății.

Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv, la 27 de zile de la tragedie

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. La peste trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor incendiului. Municipalitatea și-a anunțat această intenție încă din primele zile care au urmat incendiului, însă un proiect de hotârâre în acest sens a fost formulat abia acum. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 25 noiembrie. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button