Ai uitat să stingi lumina @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

de:
13 sept. 2012
1 Afișari
Ai uitat să stingi lumina @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Ai uitat sa stingi lumina

Teatru-dans
Cu: Andreea C. Hristu, Elena Anghel

Regia şi Coregrafia: Elena Anghel
Durata: 35 min
Rezervări: Teatrul Apropo: Str. Foişorului nr 160 / 0758 38 54 54 / [email protected]

Două fete care se descoperă una pe cealaltă, întâmplător, exact în momentul în care amândouă aveau nevoie de o schimbare şi de o nouă perspectivă asupra vieţii. Niciodată lucrurile nu se întâmplă exact aşa cum ne dorim, întotdeauna intervine ceve şi ne strică planurile şi întotdeauna ne întoarcem de unde am plecat, ce-i drept puţin altfel decât la început.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 

Cookies