LA MINE-N CARTIER

Ai loc de parcare plătit? Poți să îți faci abonament la hingherii de mașini

Inițiativa apare într-un proiect de hotărâre locală pentru Sectorul 4 ce va fi votat în Consiliul Local. 

Dacă aleșii locali vor aproba proiectul, cei care au loc de parcare vor putea suna la serviciul parcări la orice oră și să solicite eliberarea locului de parcare. Locatarii vor putea achita un abonament anual de ridicare a mașinilor care are o valoare de 50 de lei, pe lângă taxa pentru locul de parcare.

Taxa de ridicare, transport și depozitare, pentru primele 24 de ore a mașinii, este de 200 de lei și trebuie achitată la caseria care va fi special amenajată la spațiul de depozitare.

În același proiect se prevede ca potrivit noului Regulament privind activitatea de ridicare a autovehiculelor, în Sectorul 4 şoferilor care blochează intrarea sau ieşirea din parcajul de reşedinţă sau a celor care ocupă abuziv un loc de parcare de reşedinţă din Sectorul 4 nu li se va mai ridica maşina şi, implicit, aceştia nu vor mai fi nevoiţă să achite nici taxa de recuperare a autoturismului, cu condiția ca ei să apară la locul parcării în momentul în care angajații firmei de „hingheri de mașini” vor să ridice autoturismul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button