ÎN BUCUREȘTI

Ai abonament la metrou? Metrorex oferă parcare gratuită la Terminalul Străulești

Începând cu data de 1 iunie, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești devine gratuită, pentru călătorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi).

Metrorex informează că, începand cu data de 01.06.2021, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești devine gratuită, pentru călătorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) și doresc să parcheze autoturismul în interiorul acesteia.

„Facilitatea vine în sprijinul conducătorilor auto care doresc să căltăorească prin București cu metroul, oferindu-le un spațiu modern și sigur în care să parcheze autoturismele”, potrivit Metrorex.

Gratuitatea se aplică zilnic, în intervalul orar 06:00–23:00. În cazul depășirii orei 23:00, se aplică tariful normal de 0,5 lei/oră pentru întreaga perioadă de staționare.

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în folosință în noiembrie 2018 și oferă publicului călător multiple facilități, precum:

  • acces la transportul cu metroul,
  • la transportul local public de suprafață (STB),
  • parcare de tip Park&Ride,
  • săli de așteptare,
  • este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil pentru a facilita accesul direct în stația de metrou Străulești.

Sursă foto: Facebook/ Metrorex 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button