ȘTIRI

Agurida Fantastica: Loredana si Prietenii

Gradina de Vara a Teatrului Constantin Tanase din Parcul Herastrau va gazdui un concert senzational Loredana alaturi de prieteni, sub numele de Agurida Fantastica. O petrecere romaneasca pentru mandre si flacai cu muzica, fanfara, inima si suflet.

`Va invit cu toata dragostea la un show unic, la mega concertul pe care il pregatesc pentru data de 13 iulie, in Bucuresti, `Agurida Fantastica`, show-ul pe care nu trebuie sa-l ratati, voi canta alaturi de prietenii mei si de banda Agurida cantece de pe toate albumele mele, cantece noi, cel mai nou single – `Monalisa` si multe surprize tari.` a declarat artista MediaPro Music.

Acest concert vine dupa lansarea videoclipului 3D `Rain, Rain` care poate fi vizionat in cinematografe Hollywood Multiplex si la Cinema Pro inainte de orice proiectie 3D, o premiera mondiala in acest sens.

De asemenea Loredana va face parte din cel mai nou proiect marca ProTV – cel mai tare concurs de talente din Romania si care face furori in toata lumea, `Vocea Romaniei`, unde, cu mare onoare si mandrie, va face parte din juriu.

Invitati: B.U.G. Mafia, Smiley, Directia 5 & More.

Bilete: vreaubilet.ro, myticket.ro, eventim.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Carrefour Baneasa, Magazinul Unirea, Teatrul C. Tanase

Locatie: Gradina de Vara (Parcul Herastrau)


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button