Agresorul tatălui lui Şerban Huidu vrea să fie cercetat în libertate

de:
29 iul. 2013
2 Afișari
Agresorul tatălui lui Şerban Huidu vrea să fie cercetat în libertate

Agresorul lui Florin Huidu a atacat decizia arestării preventive cu recurs la Tribunalul Bucureşti, informează România TV. Avocatul agresorului a solictat respingerea arestării preventive susţinând că nu sunt probe suficiente pentru reţinerea celui care l-a atacat pe tatăl lui Şerban Huidu şi pe soţia acestuia.

Bărbatul de 36 ani a fost arestat preventiv, pentru 29 zile, potrivit unei decizii luate de Judecătoria Sectorului 4, la propunerea anchetatorilor din acest caz. Decizia nu a fost una definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor decide luni dacă agresorul lui Florin Huidu va fi cercetat în libertate.

Constantin Andrei Ştefan, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

Surse din Poliţie au declarat că părinţii lui Şerban Huidu sunt aşteptaţi să dea declaraţii în acest caz şi, eventual, să depună plângere şi să prezinte certificatul medico-legal, situaţie în care agresorul ar putea fi acuzat şi de loviri şi alte violenţe.

Tatăl lui Şerban Huidu, Florin Huidu, a fost transportat de urgenţă, pe 22 iulie, la spitalul Bagdasar Arseni, după ce a fost atacat de un client care ar fi refuzat să plătească nota. Bărbatul consumase la terasa pe care Huidu o deţine în cartierul Berceni din Sectorul 4 al Capitalei.

Individul a atacat-o iniţial pe soţia fostului membru PPDD, pe care a tăiat-o la ureche, însă Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat şi el pe faţă. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Cookies