ARHIVA B365

Agresorul tânărului înjunghiat în centrul Capitalei a fost prins de poliţişti

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în Piaţa Unirii, vineri noapte. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în umăr cu un briceag. Victima a fost transportată la spitalul Universitar. Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe bărbatul rănit. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar poliţiştii au reuşit miercuri, după cinci zile de la comiterea faptei, să îl găsească, informează România Tv.

Tanarul de 25 de ani, spun vecinii, se bransase ilegal la reteaua de energie electrica a suspectului, in urma cu cateva luni. Cand s-au intalnit pe strada, barbatul i-a cerut bani pentru energia consumata, dar tanarul ar fi refuzat. In incaierare, tanarul a fost injunghiat de vecinul sau, potrivit martorilor. Speriati, fratele si sotia victimei au sunat imediat la politie.

Deşi este o zonă aglomerată, supravegheată de multe camere video, nimeni nu a intervenit să-i despartă pe cei doi bărbaţi.

Echipajele SMURD au ajuns la faţa locului, l-au transportat pe bărbatul rănit la spital, iar poliţiştii au început cercetările.

„La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, unul de prim ajutor si unul cu medici, a fost gasita o victima injunghiata in umar, constienta, cooperanta, stabila din punct de vedere al functiilor vitale. Au fost efectuate primele masuri de tratament la fata locului, iar pacientul a fost predat colegilor de la Spitalul Universitar de urgenta, in bune conditii”, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Oprița.

Atât soţia, cât şi fratele victimei au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button