Agresorul poliţistului din Mamaia era în stare avansată de ebrietate. Bărbatul a fost reținut

de:
23 aug. 2015
0 Afișari
Agresorul poliţistului din Mamaia era în stare avansată de ebrietate. Bărbatul a fost reținut

Bărbatul de 31 de ani care a lovit cu maşina, sâmbătă, un poliţist, pe o plajă din Mamaia, este audiat duminică de polițiști, după ce, sâmbătă, starea avansată de ebrietate nu i-a permis să dea declaraţii în faţa anchetatorilor. 

Echipajul, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a fost anunţat că o maşină de teren staţionează pe plajă. Poliţistul a încercat să-l convingă pe posesorul maşinii, un tânăr de 31 de ani, din Constanţa, să parcheze în altă parte, însă acesta i-a răspuns că e beat şi nu poate să conducă. Aşa că i-a dat cheile poliţistului. După ce bolidul a fost mutat, agentul i-a cerut actele ca să-i poată scrie amenda.

Proprietarul maşinii, care până atunci stătuse pe scaunul din dreapta, s-a prefăcut că se uită în torpedou, însă a sărit la volan şi a demarat în trombă. Poliţistul s-a agăţat de portiera maşinii şi, ca să-l arunce, şoferul a virat brusc spre dreapta.

Toate echipajele de poliţie din zonă au intrat imediat în alertă iar şoferul a fost prins după aproape 2 kilometri, într-un sens giratoriu din Mamaia. Între timp, şoferul lovise şi un stâlp de semnalizare rutieră. Pentru că devenise recalcitrant, el a fost încătuşat şi dus la Spitalul judeţean din Constanţa, unde i s-au recoltat probe de sânge. Alcoolemia este aproape de comă: 2 la mie în sânge, scrie realitatea.net.

Şoferul este cercetat pentru ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului. Poliţistul a fost transportat la spital pentru că a acuzat dureri în zona coloanei vertebrale. Medicii spun că rănile sunt minore pentru că a căzut în picioare.

Potrivit profilului său de Facebook, Vladimir Marin este pasionat de sporturi extreme şi de distracţie, iar în ultimul comentariu postat a scris: ”vreau să-mi scrie pe cruce: nemernicul ăsta chiar s-a distrat!”

Potrivit poliţiştilor, agresorul are 31 de ani şi în trecut a mai avut trei abateri precum: permis necorespunzător, accident cu victimă şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Cookies