Agresorul femeii din București care a cerut ajutorul poliției a fost arestat preventiv. Femeia a obținut și un ordin de protecție împotriva bărbatului

20 mart. 2023
360 Afișari
Agresorul femeii din București care a cerut ajutorul poliției a fost arestat preventiv. Femeia a obținut și un ordin de protecție împotriva bărbatului
Agresorul femeii din București care a cerut ajutorul poliției a fost arestat preventiv. Femeia a obținut și un ordin de protecție împotriva bărbatului. Imagine simbol: Unsplash

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a agresat sexual, sechestrat și șantajat iubita.

Pe 18 martie 2023, polițiștii s-au deplasat la locuința agresorului pentru a efectua o percheziție. Oamenii legi l-au reținut, inițial, pentru 24 de ore, după care l-au arestat preventiv.

Bărbatul și-a amenințat iubita că va face publice imagini compromițătoare cu ea

Fosta iubită a bărbatului l-a acuzat pe acesta că ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale împotriva voinței ei, sub amenințarea că va face publice imagini compromițătoare cu ea.

Femeia a depus plângere la poliție, reclamând că a fost constrânsă prin șantaj să continue relația cu bărbatul, sub amenințarea că va publica imagini indecente cu ea. Și chiar asta a făcut în ziua în care victima a mers la poliție.

Conform Buletin. de București, poliția a transmis într-un comunicat următoarele:

„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”

Victima le-a mai transmis polițiștilor că fostul său iubit a amenințat-o, în repetate rânduri, cu moartea.

Agresorul a mai avut înainte probleme cu poliția, în luna octombrie 2022, când a refuzat să oprească la semnalele poliției și a produs un accident.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu

În urma declarațiilor victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii următoarelor infracțiuni:

  • viol
  • lipsire de libertate în mod ilegal
  • șantaj
  • violarea vieții private
  • amenințare

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Te-ar putea interesa și:

Cookies