LA MINE-N CARTIER

Agresorul din Drumul Taberei a fost identificat. Și-a atacat inclusiv mama

Ambele agresiuni pentru care era căutat bărbatul au avut loc în seara de marţi, 24 septembrie. Două femei au fost bătute şi lăsate inconştiente în zona Valea Oltului din Drumul Taberei. Ambele au fost lovite în zona capului, însă niciuna nu a fost tâlhărită.

Una dintre victime, o femeie de 36 de ani, îşi plimba câinele în momentul în care a fost atacată din spate de un bărbat. Agresorul a lovit-o cu pumnul în zona urechii, apoi a luat-o la palme şi pumni. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un alt bărbat sare în apărarea femeii. Agresorul a fugit.

Ulterior, aceasta a fost transporată la Spitalul Municipal din Bucureşti cu răni foarte grave, desfigurată. Femeia avea triplă fractură de mandibulă şi dublă fractură nazală.

Aceeaşi soartă a avut-o şi a doua femeie, o farmacistă în vârstă de 42 de ani. Femeia se întorcea de la serviciu. La fel ca şi prima victimă, aceasta este în stare gravă la acelaşi spital. Ea nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea seară.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button