Agresor sexual, prins luni de polițiștii bucureșteni

de:
22 iul. 2014
2 Afișari
Agresor sexual, prins luni de polițiștii bucureșteni

Astfel, la data de 14 iunie, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, ar fi fost abordată de către un bărbat necunoscut, care i-ar fi solicitat să-i deschidă uşa de la intrarea în scara blocului de domiciliu, ulterior pipăindu-i acesteia zonele intime.

Persoana vătămată a postat pe internet imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în scara blocului unde ar fi fost săvârşită infracţiunea.

La data de 20 iulie, ulterior vizionării imaginilor menţionate pe internet, o altă parte vătămată, o femeie în vârstă de 30 de ani, a sesizat poliţiştii bucureşteni că ar fi fost agresată la data de 15 iulie, în acelaşi mod, de către un individ cu semnalmente asemănătoare, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în sectorul 2 al Capitalei.

În urma desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii Capitalei l-au identificat şi prins, la data de 21 iulie a.c., pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu cel în cauză aflat sub control judiciar.

Cookies