Agresiune sexuală într-un mijloc de transport în comun. Șoferul l-a blocat pe agresor în vehicul, după ce a atacat-o pe femeie

30 aug. 2022
70418 Afișari
Agresiune sexuală într-un mijloc de transport în comun. Șoferul l-a blocat pe agresor în vehicul, după ce a atacat-o pe femeie

Un bărbat de 60 de ani a fost reținut pentru agresiune sexuală, după ce ar fi atacat o femeie, noaptea, în autobuz, la Pitești. Șoferul a sunat la poliție și l-a blocat pe individ în mașină, până la sosirea agenților, relatează Pro TV.

Întâmplarea a avut loc puțin înainte de ora 22, la capăt de linie. Femeia de 43 de ani a urcat în autobuzul care aștepta călători, urmată de bărbatul de 60 de ani.

Șofer autobuz: „A început să-i adreseze ce bună ești, ce ți-aș face, cuvinte din astea, și mai urâte. I-am spus să se potolească dom’le, „te rog frumos încetează, pentru că voi fi nevoit să chem poliția”, la care dumnealui zice: „Cheamă poliția!” Și s-a ridicat brusc de pe bancă și s-a repezit la doamna.”

Șoferul a sunat imediat la 112, iar până la sosirea echipajului, a încercat să îl potolească pe individul înfierbântat.

Șoferul i-a dat voie femeii să coboare pe ușa din față, iar pe agresor l-a blocat în autobuz. În scurt timp au venit polițiștii, care, după o luptă corp la corp cu bărbatul care devenise agresiv, l-au încătușat.

Agent șef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: „După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.”

În autobuz se afla și un tânăr, care nu a intervenit în niciun fel.

Procurorul a dispus cercetarea bărbatului sub control judiciar. Pentru fapta lui, riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

Înregistrarea poate fi vizionată AICI.

Îți mai recomandăm și:

 

 

Înregistrarea poate fi vizionată AICI.

Cookies