ÎN ȚARĂ

Aglomeraţie şi coloane de maşini pe DN1, în sensul de mers spre Capitală. Ce rute alternative există

Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că este semnalată aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN1 Braşov-Bucureşti, formându-se coloană în mişcare de la limita cu judeţul Braşov, până la ieşirea din staţiunea Buşteni.

De asemenea, aglomerație și trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre, fiind formată coloană în mişcare între kilometrii 109-108. Poliţiştii rutieră recomandă o serie de rute alternative.

Ce rute alternative există pentru a evita această aglomerație

„Întrucât valorile de trafic sunt în continuă creştere pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, recomandăm conducătorilor auto următoarele rute alternative:

– DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti;
– DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – Bucureşti;
– DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – Bucureşti;
– DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei”

Care sunt recomandările polițiștilor

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic, potrivit sursei citate.

De asemenea, aceştia îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button