Aglomerație pe Valea Prahovei. Bucureștenii care lucrează de mâine se întorc acasă

26 dec. 2021
177 Afișari
Aglomerație pe Valea Prahovei. Bucureștenii care lucrează de mâine se întorc acasă
Aglomerație pe Valea Prahovei. Bucureștenii care lucrează de mâine se întorc acasă

Vacanța de Crăciun s-a terminat și cum mare parte din Bucureșteni lucrează de mâine, lumea se întoarce spre casă. Din această cauză pe Valea Prahovei s-a creat o aglomerație infernală (ca după fiecare mini-vacanță).

Ca după fiecare sărbătoare, și după Crăciunul acesta s-a creat aglomerație pe Valea Prahovei, în sensul spre București. De mâine, mare parte din cei ce au fost plecați în acest weekend, vor începe munca, iar asta a dus la formarea coloanelor extrem de lungi de mașini.

Aglomerație pe Valea Prahovei

Aglomerația de pe DN1, a început deja să se formeze. Acest lucru este datorat persoanelor de au petrecut Crăciunul în stațiunile de pe Valea Prahovei. Ei se întorc acum spre Capitală pentru a începe munca. În zona Sinaia, s-au format deja coloanele de mașini. Tot mai mulți oameni se îndreaptă spre București, însă și sensul spre munte este destul de aglomerat. După minivacanța de Crăciun, urmează nervii din coloana de mașini.

În încercarea de a fluidiza pe cât posibil traficul din zonă, un echipaj de poliție dirijează circulația. După cum anunță centrul Infotrafic al Poliției Române, traficul de pe DN1 este în continuă creștere. Între Predeal și Bușteni, în sensul spre București, circulația se desfășoară în coloană.

De asemenea, în jurul orei 15:40 a fost emisă de către Inspectoratul General al Poliției Române o informare cu privire la autostrada A2 București-Constanța. Între kilometrul 144 și 212, precum și pe A4, pe alocuri, este prezentă ceața ce reduce vizibilitate șoferilor sub 100 de metri. Acestora li-se recomandă să reducă viteză , să mărească distanța dintre autovehicule și să folosească corespunzător luminile. Șoferii trebuie să conducă cu prudența pentru a se evita accidentele.

Șoferii sunt sfătuiți să fie disciplinați și înțelegători

O astfel de aglomerare a drumurilor este așteptată și în perioada de Anul Nou, în special datorită faptului că 31 decembrie și 1 ianuarie sunt în weekend. Foarte mulți oameni vor dorii să petreacă noapte dintre ani la munte, la cabană sau chiar pe pârtie. După terminarea weekendului, odată cu începerea programului normal de muncă, se așteaptă un alt val de aglomerație pe DN1.

Șoferii sunt sfătuiți să fie înțelegători în trafic în această perioadă și de asemenea să țină cont de disciplina la volan. Acestora li-se cere să circule cu atenție sporită la drum și să respecte indicațiile ce le sunt da-te de polițiști. Brigada rutieră va depune eforturile necesare în încercarea de a fluidiza pe cât posibil traficul din zonele montane.

 

 

 

 

 

Cookies