Aglomeraţie pe DN1, înspre Bucureşti. VEZI RUTE OCOLITOARE

de:
02 ian. 2011
0 Afișari
Aglomeraţie pe DN1, înspre Bucureşti. VEZI RUTE OCOLITOARE

Centrul Infotrafic avertizează că pe Valea Prahovei circulaţia s-a intensificat după ora 11,00, iar în zonele joase, mai ales cele din sud şi sud-est, în special judeţele Timiş, Gorj şi Olt, meteorologii prognozează ceaţă, conform agenţiei Agerpres.

Pe DN1 au început să se formeze coloane de autovehicule pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers, dar mai ales către Bucureşti. Cel mai greu se circulă la Sinaia, iar pentru a fluidiza traficul, poliţiştii rutieri nu vor mai permite accesul autovehiculelor în centrul staţiunii, deviindu-le pe DN1 – varianta Sinaia (prin dreptul gării).

Automobiliştilor care doresc să ajungă din Braşov în Ploieşti (şi invers) Centrul Infotrafic reaminteşte ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Din zona Bran – Moeciu se poate merge spre Bucureşti pe DN73 Braşov – Piteşti, autostrada A1 Piteşti – Bucureşti (având în vedere faptul că accesul în DN1 din DN73A Râşnov – Predeal se va face foarte greu în orele următoare).

Şi pe celelalte drumuri naţionale principale s-a intensificat circulaţia, mai ales pe cele care duc către Bucureşti.

Meteorologii au prognozat pentru duminică ceaţă, în zonele joase mai ales din sud şi sud-est, iar potrivit dispeceratelor de poliţie ,fenomenul este întâlnit şi în judeţele Timiş, Gorj şi Olt. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să ruleze cu viteză redusă având în vedere că partea carosabilă este pe alocuri umedă iar temperaturile scăzute favorizează producerea poleiului.

Cookies