Aglomerație la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2: „La Unirii e coșmar!” Metrorex: Se intervine la o defecțiune

21 mai 2024
3743 afișări
Aglomerație la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2:
Aglomerație la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2. Metrorex anunță că echipele tehnice remediază o defecțiune | Sursă foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Probleme la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2, unde trenurile circulă la un interval de 6 minute din cauza unor defecțiuni la sistemul de automatizare a traficului.

UPDATE, ora 18:04: Aglomerație la metrou, în continuare, pe Magistrala 2.

Aglomerație la metrou, pe Magistrala 2

Metrorex anunță, printr-un comunicat, că pe Magistrala 2 trenurile circulă la un interval de 6 minute. Echipele tehnice ale companiei ce se ocupă de transportul subteran intervin pentru a remedia niște defecțiuni ce au apărut la sistemul de automatizare a traficului.

Echipele Metrorex lucrează pentru a remedia situația pentru a se reveni, totodată, la intervalul normal de circulație de 4 minute, specific pentru orele de vârf.

Metrorex anunță că circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară momentan la un interval de 6 minute. Echipele noastre tehnice intervin pentru remedierea unor defecțiuni apărute la sistemul de automatizare a traficului.

Vă prezentăm scuze pentru inconvenientul creat și vă asigurăm că depunem eforturi pentru a reveni la intervalul normal de circulație de 4 minute, specific pentru orele de vârf.

Oamenii discută pe rețelele de socializare despre acest incident și transmit că este aglomerație în stațiile de metrou.

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, a anunțat, în jurul orei 9:00, următoarele:

Pe toată Magistrala M2 se circulă foarte greu, sens Pipera în mod special. La Unirii e plin peronul. De evitat.

Știre în curs de actualizare.

Cookies