Aglomeraţie la Bursa Locurilor de Muncă din Capitală

de:
15 apr. 2011
0 Afișari
Aglomeraţie la Bursa Locurilor de Muncă din Capitală

Palatul Naţional al Copiilor a fost luat cu asalt de către bucureştenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. Vineri, la ora 9:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Bucureşti şi-a deschis porţile pentru toţi şomerii şi pentru cei care vor să renunţe la actualul job. Vineri, până la ora 11:30, peste 1.000 de bucureşteni trecuseră deja pragul Foaierului Palatului Copiilor.

Bursa Locurilor de Muncă se va desfăşura în 96 de agenţii pentru ocuparea forţei de muncă locale şi judeţene. Potrivit Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM), din peste 16.000 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, cele mai multe sunt disponibile în Capitală, urmată în top de judeţele Iaşi şi Buzău. Peste 230 de companii din Bucureşti pun la dispoziţie peste 5.000 de posturi pentru cei care îşi caută un nou loc de muncă.

Potrivit reprezentanţilor AMOFM Bucureşti, numărul bucureştenilor care ar putea veni cu CV-urile la această ediţie a Bursei Generale a Locurilor de Muncă ar putea ajunge la câteva mii, luând în calcul numărul şomerilor, circa 22.000 de persoane, dar şi pe cel al joburilor disponibile. Astfel, toţi cei interesaţi pot veni vineri cu CV-urile la Palatul Naţional al Copiilor.

Cookies