LA MINE-N CARTIER

Aglomerație la Punctul de Control Sanitar–Veterinar din Piaţa Progresul. Verificări carne de porc

Aglomerație la Punctul de Control Sanitar – Veterinar din Piaţa Progresul. Bucureștenii aduc la control carnea de porc pe care urmează să o consume.

Sâmbătă, fiind Ignatul, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dorit să vină în sprijinul bucureștenilor, solicitând suplimentarea aparaturii necesare efectuării controlului trichineloscopic.

Iniţiativa Edilului s-a bucurat, ca în fiecare an în care această colaborare s-a desfăşurat, de aportul Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, care, pe lângă asigurarea necesarului tehnic, a suplimentat şi efectivele de medici ce activează în cadrul punctului.

„Este îmbucurător faptul că tot mai mulţi cetăţeni s-au educat în spiritul respectării normelor de siguranţă alimentară şi au decis să supună examenului carnea de porc pe care urmează să o consume, de la deschiderea acestui punct de control, 100 de persoane prezentându-se zilnic în acest sens. Reamintim că punctul de control sanitar-veterinar este deschis până pe 24 decembrie a.c. și în perioada 27 – 31 decembrie a.c. (fiind închis în primele 2 zile de Crăciun, 25 și 26 decembrie a.c.) având următorul program de lucru: de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.30, iar sâmbătă și duminică, între orele 9.00 – 16.00″, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button