ȘTIRI

Coșmar în trafic pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti. Circulaţia a fost deviată

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 12:50, din cauza aglomeraţiei a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, scrie  realitatea.net.

De asemenea, începând cu aceeaşi oră, nu mai este permis accesul către DN1 dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov – Predeal. Conducătorii auto se pot îndrepta către Bucureşti pe următoarele rute:

          -DN73 Râşnov – Braşov, DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti;

          -DN73 Râşnov – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti;

          -DN73 Râşnov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti – T ârgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 11:00, traficul rutier era deja intens pe DN1 Braşov – Bucureşti şi că, în orele următoare, se va circula în coloană în staţiunile montane prahovene.

„Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni”, s-a mai arătat într-un comunicat remis MEDIAFAX de Infotrafic, care, pentru evitarea aglomeraţiei, recomandă ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button