Agent Green acuză că mai mulți cerbi lopătari ar fi ținuți în mod ilegal într-un complex de vânătoare de lângă București

27 mai 2021
139 Afișari
Agent Green acuză că mai mulți cerbi lopătari ar fi ținuți în mod ilegal într-un complex de vânătoare de lângă București

Agent Green acuză că mai mulți cerbi lopătari ar fi ținuți în mod ilegal într-un complex de vânătoare de lângă București. Organizația de mediu care face acuzațiile a scos la lumină și cazul ursului ”Arthur”.

Voluntarii organizației Agent Green susțin că mai mulți cerbi lopătari ar fi ținuți în mod ilegal într-un complex de vânătoare de lângă București, în comuna Brănești, județul Ilfov. Cazul vine după cel dezvăluit tot de Agent Green al ursului Arthur.

Conform acestora, totul s-ar întâmpla pentru că exemplarele să ajungă în bătaia puștii, fiind niște trofee râvnite.

Polițiștii au fost alertați și au început cercetările, anunță știrileprotv.ro.

”Acest complex de vânătoare, din câte am înțeles din autorizațiile care au fost prezentate acum, nu este avizat pentru a deține această specie de cerb lopătar”, susține Dan Turiga, colaborator Agent Green.

Anchetatorii au mers la sediul Direcției Silvice Brănești, unde au discutat cu reprezentanții complexului în care au fost surprinse imaginile care i-au îngrijorat pe voluntari.

Niciunul dintre angajații de acolo nu a vrut să comenteze situația.

Cookies