Agendele sunt cu adevărat benefice

de:
30 oct. 2018
1 Afișari
Agendele sunt cu adevărat benefice

Dar, de asemenea, puteți să nu mai aveți baterie și să nu aveți internet sau alte probleme tehnice. S-ar putea să vă obosiţi prea mult ochii din cauza calculatorului. În plus, folosindu-vă dispozitivele înainte de culcare vă poate influenţa somnul.

Nişte agende ieftine rezolvă aceste probleme: nu au nevoie de o baterie sau de internet, sunt mai ușoare pentru ochi. Nu numai asta, ci completarea în agendă vă poate ajuta să vă amintiți mai bine decât să dacă tastați. Actul de a folosi încheietura, mâna și degetele pentru a pune cerneală pe pagină ajută la crearea de amintiri mai profunde și mai stabile, făcând notițele de hârtie mai eficiente.

Agendele trezesc spiritul artistic

Agendele exercită diferite părți ale creierului decât dispozitivele digitale. O pagină goală oferă libertatea de a conecta ideile vizual, pe o suprafață din hârtie, folosind corpul și mintea.

Libertatea paginii

Când vine vorba de creativitate, pagina este superioară tastaturii pentru un singur motiv simplu: vă oferă loc de lucru și de gândire. Nu sunteți constrâns de tastele de la calculator. Puteţi scrie, să faceţi note, să treceţi întâlnirile, lucrurile pe care le aveţi de făcut, să schiţaţi diagrame și idei.

Agendele fac parte din viaţa dvs zilnică

Dacă alegeţi agende ieftine, după ce le-ați folosit o vreme, devin o parte din dvs. – sunt pline cu însemne, cu scrisul dvs. de mână, cu ideile și notițele dvs.

ajută în procesul de învățare

Utilizarea unor agende ieftine poate îmbunătăți cunoașterea prin stimularea acelei părți a creierului care procesează informații, pregătindu-ne mințile pentru gândirea originală. Tastarea pur și simplu nu are același efect.

Deoarece tehnologia digitală ne antrenează să presupunem că informațiile sunt permanent accesibile, notele pe care le luăm pe dispozitivele digitale devin efemere.

Când scrieţi un nou concept într-o agendă, o faceţi într-un mod care are sens pentru dvs, formând o legătură mai profundă cu acea idee.

Vă adună ideile

Ușurința cu care se poate personaliza o agendă cu ajutorul unei tipografii precum Global Print le permite oamenilor să se gândească la ceva cu adevărat unic și durabil. Simțind legătura personală cu agendele, ne permite să ne bucurăm pe deplin de procesul creativ.

Agendele inspiră originalitatea

Toate capodoperele se nasc din primele schițe, iar toate primele schițe se nasc într-o agendă. Libertatea de a face greșeli este esențială pentru a îmbrățișa dezordinea procesului creativ.

Gândurile noastre se pot rătăci în direcții productive, iar nişte agende ieftine sunt gata să înregistreze noi conexiuni și inspirații, așa cum apar ele.

Agendele sunt durabile

Producția modernă de hârtie și metodele de legare a agendelor a evoluat dramatic. Astăzi, agendele sunt legate în moduri care le fac mai durabile și se personalizează. Chiar dacă optaţi pentru agende ieftine, acestea vor fi durabile şi calitative.

Cookies