Află cum să „tragi“ de 24/7, în cadrul unui curs de time management! (P)

13 mai 2022
23 Afișari
Află cum să „tragi“ de 24/7, în cadrul unui curs de time management! (P)
Află cum să „tragi“ de 24/7, în cadrul unui curs de time management!

Încă din secolul al XVIII-lea, oamenii care au clădit cea mai puternică economie a lumii, cea americană, știau că „time is money“. Afirmația rămâne la fel de valabilă și după aproape trei secole, cu mențiunea că timpul înseamnă și multe alte lucruri, precum relaxare sau capacitatea de a te bucura alături de cei dragi.

În lumea agitată a secolului nostru, cu un ritm tot mai trepidant, devine dificil să îți gestionezi orele, zilele și săptămânile. Participarea la un curs time management te poate ajuta în mod semnificativ să îți organizezi atât viața profesională, cât și pe cea personală.

Cum se desfășoară un curs de time management?

Trainingul organizat de Echipa Brightway® este adresat atât persoanelor, cât și echipelor care au nevoie de o nouă perspectivă asupra gestionării activităților zilnice, pentru a-și atinge obiectivele. Antreprenorii, managerii și oricine dorește să îmbunătățească modul în care gestionează proiectele și activitățile zilnice poate beneficia de pe urma participării.

Acest curs de time management se desfășoară sub forma unei simulări interactive, denumită Comoara din Carpați. Pe parcursul acesteia, participanții vor conștientiza care sunt obiceiurile neproductive, atât la nivel personal, cât și organizațional, și se vor antrena să aplice instrumente care să aibă ca efect creșterea productivității.

Un curs de time management ajută la gestionarea timpului.
Un curs de time management ajută la gestionarea timpului.

Beneficiile obținute la nivel personal

Fiecare participant la acest curs de time management va învăța cum să stabilească obiective realiste și cum să creeze obiceiuri sănătoase. Va avea ocazia să se familiarizeze cu metode pentru prioritizarea sarcinilor și pentru gestionarea unui volum mare de muncă.

În cadrul cursului, este dezvoltat un sistem pentru planificarea eficientă a activităților zilnice, inclusiv în condiții de incertitudine și neprevăzut. Sunt oferite diferite instrumente pentru diminuarea întreruperilor și așa-numiților „timpi morți“ din activitate. Hoții de timp vor fi alungați cu maximă hotărâre din activitatea de zi cu zi.

Având la îndemână astfel de instrumente, fiecare persoană va dobândi un plus de echilibru personal, conștientizând modul în care poate să îmbine armonios viața profesională cu cea personală. Astfel, va construi strategii eficiente pentru a aloca timp lucrurilor cu adevărat importante, indiferent de domeniu.

Beneficii obținute la nivel de organizație

Nu numai fiecare persoană în parte, ci și organizația în ansamblu are de câștigat ca urmare a participării la un curs de time management. Trainingul prezintă soluții pentru optimizarea fluxurilor de lucru, astfel încât să aibă prioritate acele activități care generează rezultate.

Sunt însușite metode agile de gestionare a timpului și, în paralel, este implementat un set de KPI (Key Performance Indicator, adică indicatori cheie de performanță), astfel încât să aibă loc o îmbunătățire a proceselor de organizare internă și o creștere a productivității echipei.

Participanții învață să aplice o serie de instrumente utile pentru a identifica zonele critice care generează productivitate scăzută și pentru a le diminua sau elimina. De asemenea, ei se antrenează, prin intermediul unor simulări și studii de caz, să aloce eficient resursele disponibile, fapt care va genera costuri mai mici pentru organizație, deci și un profit mai ridicat.

Astfel, participarea la un curs time management își va pune amprenta în mod pozitiv atât asupra echipei în ansamblu, cât și a fiecărui membru al acesteia. Rezultatele pozitive vor fi vizibile zi de zi și săptămână de săptămână!

Cookies