BAZAR

Află cum poți să îți alegi ținuta în funcție de culoarea părului și a tenului

Specialiștii în fashion afirmă că de cele mai multe ori, greșelile vestimentare apar ca urmare a combinării a două culori similare, așa cum este optarea pentru roșu și roz în cadrul aceleiași ținute. Așadar, experții în modă de la dyfashion.ro vin cu o sumedenie de sugestii pentru a ajuta orice doamnă și domnișoară în a face cea mai bună alegere:

Femeile cu ten închis și păr șaten sau brunet: în această categorie se includ toate reprezentantele sexului frumos care se bucură de un ten măsliniu, dar care au și o nuanță închisă a podoabei capilare. Așadar, acestea trebuie să se orienteze după combinații de culori așa cum sunt: portocaliu și roz, negru și roșu, roz și verde menta, tonuri de bej alături de verde sau prună, dar și roșu cu gri. Toate aceste combinații nu vor face decât să evidențieze trăsăturile feței celei care le poartă. Bineînețeles, dacă este vorba despre două nuanțe tari, cum sunt portocaliul și rozul, este recomandat a se decide asupra uneia dintre cele două în tonuri pale pentru a crea un echilibru estetic.

Femeile cu tenul deschis și părul închis la culoare: cu siguranță aceste iubitoare de modă, care fac parte din categoria menționată, nu doresc să accentueze prin haine faptul că au un ten pal și nici să se observe aceasta. Din acest motiv, echipa dyfashion.ro le recomandă optarea unor articole vestimentare în combinațiile următoare: bej și alb sau albastru marin, maro și galben sau gri, ori maro alături de crem deschis. Se poate observa că aceste combinații de culori sunt calme, cât mai naturale, pentru a încadra perfect tenul deschis.

Femeile cu tenul și părul în nuanțe deschise: în această categorie se încadrează acele femei care se bucură de un păr roșcat, blond sau șaten deschis, iar nuanța pielii este ori pală, ori rozalie. Pentru a crea un echilibru din punct de vedere vizual, este indicat ca doamnele și domnișoarele ce fac parte din acest tipar să aleagă haine în nuanțe de verde și albastru (în special, cele cu părul roșcat), dar și roz, lila, violet sau roșu burgund, gri, negru. De asemenea, este important să se cunoască și culorile ce trebuie în mod cert evitate, acestea fiind: galben, portocaliu sau crem.

Femeile cu tenul măsliniu, dar culori cât mai deschise ale părului: pentru aceste amatoare de modă, echipa dyfashion.ro sfătuiește cu încrederea achiziționarea acelor piese vestimentare în culorile: verde, maro, portocaliu, roșu, bej sau culoarea șampaniei (aceasta fiind recomandată în mod deosebit pentru a sublinia trăsăturile feței în raport cu ale părului). Totodată, este indicat să se evite acele haine albe, bleu, negre sau bordeaux.

Luând în considerare aspectele prezentate mai sus, dar și modelele de haine destinate unei tipologii de corp, precum și accesoriile sau fardurile potrivite, cu siguranță orice femeie va reuși să obțină un look de invidiat. De asemenea, persoanele interesate de articole vestimentare cât mai diversificate, pot consulta magazinul online dyfashion.ro.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button