ÎN BUCUREȘTI

Află ce rată de vaccinare are școala ta. LISTA școlilor și grădinițelor din București a fost publicată. DOCUMENT

Autoritățile din Ministerul Educației au făcut publică lista școlilor din București după procentul de vaccinare din rândul personalului. Poți afla dacă încep cursurile cu prezență fizică sau online de pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, care a făcut publice datele pe care le-a arhivat la data de 1 noiembrie.

Școala și grădinița încep, luni, 8 noiembrie, pentru toți elevii, iar orele se vor ține fizic acolo unde rata de vaccinare e mai mare de 60% și online acolo unde procentul este sub această cotă.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat că în București rata de vaccinare din învățământ e de aproape 80%. 69% din școli aveau rata de vaccinare peste 60%.

Unde poate fi studiată lista școlilor

Pentru a afla dacă școala atinge criteriul de a fi deschisă, poți studia, în fiecare vineri, lista școlilor afișată pe site-ul inspectoratului școlar al județului respectiv.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat, vineri, 5 noiembrie, lista școlilor și rata de vaccinare a fiecăreia în parte. Printre liceele care vor începe cursurile fizic se află Colegiul Național Sf Sava, IL Caragiale, Goethe, Tudor Vianu, etc. Cele care vor rămâne în online sunt Colegiul tehnic Media, Liceul teoretic Alexandru Vlahuță, Liceul de arte plastice Nicolae Tonitza etc.

Întreaga LISTĂ poate fi consultată AICI.

În continuare, școlile au posibilitatea să facă cerere la inspectorat pentru a învăța online dacă așa se dorește, a mai spus Cîmpeanu.

Rămân în vigoare criteriile din ordinul comun de până acum pentru trecerea în online:

– clasa sau grupa se închide 14 zile la apariția unui caz de Covid
– școala se închide integral 14 zile dacă jumătate din clase au activitatea fizică suspendată din cauza cazurilor de infectare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button