ARHIVA B365

AFI Palace Cotroceni, somat să plătească un impozit suplimentar de 4,5 milioane euro

„In primul trimestru al acestui an, subsidiara din Romania, care detine AFI Palace Cotroceni in Bucuresti, a primit o scrisoare de la autoritatile fiscale locale prin care este informata ca mai are de platit in plus pentru taxa pe cladire din perioada 2009-2013 aproximativ 4,5 milioane de euro (inclusiv dobanzi si penalitati). Opinia noastra este ca aceasta extra plata nu este suficient justificata si de aceea intentionam sa contestam aceasta cerere de plata suplimentara”, se arata intr-un raport al AFI Europe, proprietarul centrului comercial, transmite MEDIAFAX.

Mall-ul, primul proiect al grupului israelian in Romania, a fost finalizat la finele anului 2009 si are o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati. Centrul comercial este amplasat la intersectia Bulevardului Timisoara cu Bulevardul Vasile Milea, sectorul 6, si a fost inaugurat in urma unei investitii de 300 de milioane de euro.

Centrul comercial, evaluat la 375 milioane de euro, a avut anul trecut un venit operational net de 28,7 milioane de euro, iar estimarile pentru acest an vizeaza peste 29 milioane de euro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button