ARHIVA B365

AFI Palace Cotroceni a început lucrările de extindere

AFI Palace Cotroceni a început o serie de lucrări de extindere și reorganizare, ca urmare a politicii mallului de a oferi în permanență concepte noi şi de a aduce cele mai importante branduri internaționale care își doresc să pătrundă pe piață în cel mai vizitat centru comercial din România.

O mare parte a lucrărilor de reamenajare va avea loc în zona de la intrarea Galaxy și va aduce o serie de noutăți în materie de branduri. Astfel, ca urmare a acestor schimbări, magazinul Reserved va deveni magazin ancoră, extinzându-și suprafața până la 2.000 mp. Același retailer polonez de modă LPP Fashion va aduce în AFI Palace Cotroceni brandurile Mohito (brand feminin premium) și Sinsay (brand dedicat adolescenţilor), după ce anul trecut au fost lansate, în premieră, în AFI Palace Ploiești, informează compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Toate acestea vor completa experiența de shopping oferită până acum de AFI Palace Cotroceni.

În plus, una dintre cele mai mari surprize va fi legată de cafeneaua Starbucks, care se va redeschide în AFI Palace Cotroceni într-o locaţie cu o suprafață extinsă. Aceasta va cuprinde atât o terasă de vară, cât și una de iarnă și va surprinde cu noul său concept.

„Continuăm povestea de succes și venim cu noi propuneri în materie de branduri și de petrecere a timpului liber. Prin intermediul acestor schimbări, clienții noștri se vor bucura în continuare de atmosfera specială cu care s-au obișnuit, dar și de ofertele unice, specifice AFI, având mai multe motive să revină cu bucurie în centrul nostru comercial. Ne reinventăm în permanență, pentru a depăși așteptările vizitatorilor noștri și pentru a ne menține poziția de lideri pe piața din România”, declară Israel Vizel, Mall Manager și AFI Palace Malls Division.

Extinderea actuală mărește suprafața închiriabilă la 82,000 mp, iar managementul AFI Palace Cotroceni lucrează deja la noi planuri de extindere care au în vedere o suprafaţă de încă 8000 de mp.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: peste 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interiorul unui centru comercial (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului, două terenuri de joacă pentru copii, prima arenă de laser tag din ţară, primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard, un spaţiu dedicat târgurilor tematice, un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button