ȘTIRI

AFI Cotroceni, destinație de distracție pentru copii de 1 iunie. Ce a pregătit mall-ul de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, AFI Cotroceni pregătește mai multe evenimente speciale. Astfel, mall-ul devine de 1 iunie tărâmul poveștilor, al creativității și al distracției pentru cei mici.

Bulevardele din centrul comercial se transformă pe 1 Iunie, în intervalul 11:00 – 19:00, într-o destinație de distracție pentru copii, în parteneriat cu PROEDUS, Opera Comică pentru Copii și Asociația Environ.

Momente artistice de 1 iunie

Momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, pentru cei mici
Cei mici sunt așteptați să se bucure de momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, experimente științifice, baloane modelabile, face painting și multe altele. Copiii se vor întâlni cu personajele de basm preferate (Mickey, Minnie, Elsa, Ana), dar și cu artiști pe catalige. Vor descoperi realitatea virtuală, vor participa la jocuri interactive și se vor răsfăța cu înghețată, popcorn și vată de zahăr gratuite.

Anul acesta, reactivăm magia zilei de 1 Iunie și  oferim clienților AFI Cotroceni o experiență plină de culoare și emoție, în care zâmbetul și veselia sunt biletele de acces la eveniment. De Ziua Copilului, vă așteptăm să retrăim magia copilăriei și să creăm amintiri de neuitat!

Călătoria pe tărâmurile fermecate este dedicată tuturor celor care nu au uitat să copilărească.

Chiar dacă va fi o zi dedicată distracției, la AFI Cotroceni respectarea regulilor de siguranță rămâne în continuare prioritară: purtarea măștii de protecție, folosirea dezinfectantului, păstrarea distanței fizice de cel puțin 2 metri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button